Zakelijk reinigen

Voor de zakelijke markt hebben wij allemaal verschillende diensten waaronder het reinigen van banken, stoelen, tapijt, vloerkleding, trappen maar ook bureaustoelen, vergaderstoelen, bioscoopstoelen etc.

Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wat kun je van ons verwachten? Wij zijn volledig transparant in onze werkwijze, leggen deze graag aan u uit en geven u advies waar nodig. Bij ons heb je altijd een eerlijke prijs.

Mocht u vragen hebben. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar via 06 42 86 52 22  of vul het contact formulier in om een offerte aan te vragen.

Voordelen van het professioneel en zakelijk reinigen

Wist u dat er verschillende voordelen hangen aan het laten reinigen van banken, stoelen, auto stoelen en tapijt? Wij noemen ze hieronder op.

1. Weer een verzorgde werkplek en uitstraling

De eerste plek waar iemand mensen binnen komen is de ingang, schone meubels en een schoon tapijt geven daardoor gelijk een positieve uitstraling mee. Een vergaderruimte waar u bijvoorbeeld sollicitatie gesprekken voert of een potentieële klant ontvangt moet ook schoon uit zien!

Ieder bedrijf wil een positieve en proefessionele indruk achterlaten bij zowel (potentiële) klanten als de medewerkers.

2. Kosten besparend

Het regelmatig reinigen van kantoormeubilair zoals stoelen en tapijt zorgt voor een langere levensduur! De afschrijving van het meubilair kan dan over een langere periode plaats vinden waarmee ook de investeringen later plaats vinden.

Zelfs wanneer het meubilair zoals stoelen, banken en tapijt bijvoorbeeld koffievlekken, theevlekken, permanent marker, inktvlekken en noem maar bevatten is er zelfs een oplossing te vinden en kan het gewoon door ons gereinigd worden. 

3. Impact op het binnenklimaat

Uw kantoor wordt waarschijnlijk dagelijks gereinigd. Vaak worden de reiniging van dagelijks gebruikt meubilair zoals banken, stoelen en het tapijt vergeten. Er zijn al diverse onderzoeken geweest die hebben bewezen dat een net kantoor er voor zorgt dat er minder ziekteverzuim is en meer positiviteit met zich mee brengt.

Kortom, het reinigen van meubilair zoals banken, stoelen en tapijt zou een vast onderdeel van uw onderhouds- en reinigingsschema.

Bekijk onze reviews op Facebook en Google.

Zakelijk