Zakelijk reinigen

TNCLEAN is dé specialist in het reinigen van stoffen bedrijfsmeubilair en tapijten. Wij voorzien u van een professionele dienstverlening op locatie in heel Nederland. Want zeker nu is een hygiënisch schone werk- of bezoekersruimte van het grootste belang.

Professioneel reinigen van stoffen meubels en tapijten

TNCLEAN is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van alle soorten zakelijk meubilair. Ons ervaren team maakt gebruik van hoogwaardige en 100% ecologische reinigingsproducten. Het beste resultaat behalen wij door het inzetten van professionele reinigingsapparatuur. Afgestemd op het type meubel en de mate van vervuiling.

TNCLEAN is gespecialiseerd in het reinigen van

hotel reinigen tnclean

Een hygiënisch schone werk- en verblijfsomgeving

Door de komst van Covid-19 is een hygiënisch schone werk- en leefomgeving nog belangrijker geworden. Voor uzelf en uw medewerkers, maar zeker ook voor uw gasten. Het professioneel en vakkundig laten reinigen van stoffen meubilair en tapijten is een prioriteit. Daarom is de dienstverlening van TNCLEAN beschikbaar voor bedrijven in heel Nederland.

Meubelreiniging binnen opvangcentra

Wij leggen ons toe op de meubelreiniging binnen AZC’s, hotels, vluchtelingenopvang en andere opvangcentra. Ons werkgebied bevindt zich in heel Nederland. TNCLEAN draagt graag haar steentje bij in het creëren van gezonde en hygiënisch schone verblijfsomgeving voor vluchtelingen uit Oekraïne en andere landen in oorlog.

Voordelen van meubelreiniging voor uw kringloop of tweedehands winkel

Binnen uw tweedehands meubelwinkel of kringloopwinkel heeft u te maken met gebruikte meubelen. Zoals fauteuils, bankstellen en stoelen. Hoewel de bekleding vaak intact is, kan er wel sprake zijn van vervuiling. Uiteraard heeft dit invloed op de uiteindelijke verkoopprijs. Een meubelreiniging van TNCLEAN op locatie is dan de oplossing.

kantoorruimte bureaustoelen reinigen tnclean

Uw bedrijf is ons visitekaartje

De fysieke inrichting binnen uw bedrijf dient als visitekaartje voor ons team. U krijgt namelijk geen tweede kans voor een uitstekende eerste indruk. Een schone en representatieve ruimte is uitnodigend, maar zorgt ook voor een fijne werk- en verblijfsomgeving.

  • Gezonde werk- en verblijfsruimte
  • Verzorgde uitstraling
  • Kostenefficiënt door minder onderhoud aan meubilair en bekleding

Hygiënisch gereinigd meubilair voorkomt daarnaast overmatig ziekteverzuim. Veroorzaakt door schadelijke virussen en bacteriën die de ruimte vervuilen. Door te reinigen met stoom worden 99,9% van de omhulde bacteriën gedood. Het periodiek laten reinigen van meubilair en ruimtes door een reinigingsspecialist is daarom noodzakelijk.

Vrijblijvende maatwerk offerte aanvragen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de door u gewenste dienstverlening op locatie. Wij zijn werkzaam binnen heel Nederland. Natuurlijk voorzien wij u graag van een op maat gemaakte prijsopgave. Afgestemd op de behoeften van u én uw bedrijf of horeca.

Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. TNCLEAN beantwoord uw vragen graag.

Wij laten onze reviews graag voor ons spreken. Bekijk onze reviews eens: Trustpilot, Facebook of Google

Zakelijk