Vlekkenservice van TNCLEAN

Wil je jouw mooie bankstel of meubilair beschermen tegen hardnekkige of moeilijk te verwijderen vlekken? Maak dan gebruik van de unieke vlekkenservice van TNCLEAN. Daarmee kun je 6 maanden genieten van stralende bekleding. Gebeurt er onverwacht toch een ongelukje? Wij bieden jou én jouw bankstel of meubilair de bescherming die nodig is.

Waarom kiezen voor onze vlekkenservice?

Omdat vaak ook na een professionele meubelreiniging van TNCLEAN een ongeluk in een klein hoekje zit. Afkomstig van een glas frisdrank of een bord eten. Hoewel er een vlek in de bekleding zit, is een nieuwe dieptereiniging vaak nog niet nodig. In dat geval kies je voor onze vlekkenservice. Daardoor kun jij zorgeloos blijven genieten van een schoon meubel

Waarom kiezen voor onze vlekkenservice?

Omdat vaak ook na een professionele meubelreiniging van TNCLEAN een ongeluk in een klein hoekje zit. Afkomstig van een glas frisdrank of een bord eten. Hoewel er een vlek in de bekleding zit, is een nieuwe dieptereiniging vaak nog niet nodig. In dat geval kies je voor onze vlekkenservice. Daardoor kun jij zorgeloos blijven genieten van een schoon meubel.

tnclean garantie vlekkenservice maanden

Wat houdt de vlekkenservice van TNCLEAN in?

Je kunt optioneel kiezen voor de vlekkenservice als je jouw bankstel of stoffen meubilair hebt laten reinigen door TNCLEAN. De service geeft een geldigheidsduur van maar liefst 6 maanden. Je kunt 1x per maand gebruik maken van onze vlekkenservice aan huis. Deze periode gaat in zodra je het vlekkenservice pakket na de dieptereiniging bij ons afneemt.

1. Professionele dieptereiniging

Is jouw bankstel, stoel of fauteuil ernstig vervuild geraakt? Dan maak je een afspraak voor een professionele dieptereiniging op de website van TNCLEAN. Natuurlijk komen wij daarvoor bij je thuis. Je kunt jouw meubel laten reinigen op een dag dat jou uitkomt.

Na de reiniging voorzien we het meubel van een vezelbeschermer. Deze is 100% ecologisch. Dat betekent dat het hoogwaardige middel veilig is voor mens, dier en omgeving. De vezels van de stoffen bekleding blijven beschermt tegen vlekken.

2. Gratis onderhoudspakket t.w.v € 34,98

Je ontvangt een uniek onderhoudspakket van ons. Dit pakket bevat een hoogwaardig impregneermiddel en een 100% ecologisch reinigingsmiddel. Deze producten zijn uitvoerig getest, beschadigen de bekleding niet en voorzien je van een uitstekend resultaat. Ook bij hardnekkige vlekken. Zoals bijvoorbeeld frisdrank, etensresten of vuil van huisdieren.

** Onze professionele reinigingsproducten bevatten géén chemische stoffen. Zowel het schoonmaakmiddelen als het impregneermiddel zijn 100% ecologisch en veilig in gebruik. De producten van TNCLEAN zijn uitvoerig getest en bewezen effectief tegen vlekken.

3. 6 maanden vlekkenservice

Is de vlek té hardnekkig en kun je deze zelfs met ons onderhoudspakket niet uit de bekleding van jouw meubilair verwijderen? Dan staat het team van TNCLEAN voor je klaar. Wij komen de vlek kosteloos en op een professionele manier aan huis verwijderen*.

* Je kunt 1x per maand gebruik maken van onze vlekkenservice gedurende 6 maanden.

Kan ik de vlekkenservice van TNCLEAN ook verlengen?

Telkens wanneer je jouw bankstel, eetkamerstoelen of andere stoffen bekleding laat reinigen door TNCLEAN, kun je ook de vlekkenservice verlengen. Jouw bank blijft op deze manier ook tussen de reinigingsbeurten door optimaal beschermt tegen hardnekkig vuil en vlekken.

Wat kost de vlekkenservice van TNCLEAN?

Voor de vlekkenservice betaal je na de reiniging slechts € 100,00. Daarvoor kun je 6 maanden rekenen op de beste vlekkenbescherming en service. Krijg je de vlek er niet uit met ons hoogwaardige onderhoudspakket? Dan doen wij dit 1x per maand kosteloos voor je.