TNCLEAN Meubelreiniging

TNCLEAN is uw meubelreiniging specialist. Wij reinigen alle soorten stoffen meubels, bankstellen, fauteuils en tapijten. Uiteraard ook voor uw kringloop of tweedehandswinkel.

Wie is TNCLEAN?

TNCLEAN is gespecialiseerd in het hygiënisch reinigen van alle soorten meubelen met een stoffen bekleding. Wij reinigen ook tapijten en matrassen op een professionele manier.

Wat doet TNCLEAN?

Onze dienstverlening is toegankelijk voor zowel particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Als professioneel reinigingsbedrijf zijn wij actief in heel Nederland en reinigen wij op locatie. Daarbij maken we gebruik van innovatieve reinigingstechnieken en 100% ecologische reinigingsproducten. Als meubelreinigingsbedrijf hechten wij waarde aan duurzaamheid.

Voordelen van meubelreiniging voor uw kringloop of tweedehands winkel

Binnen uw tweedehands meubelwinkel of kringloopwinkel heeft u te maken met gebruikte meubelen. Zoals fauteuils, bankstellen en stoelen. Hoewel de bekleding vaak intact is, kan er wel sprake zijn van vervuiling. Uiteraard heeft dit invloed op de uiteindelijke verkoopprijs. Een meubelreiniging van TNCLEAN op locatie is dan de oplossing. Enkele voordelen zijn:

  • Hygiënisch schone meubelen: tijdens een reiniging wordt al het zichtbare en onzichtbare vuil uit de bekleding gehaald. Dat geldt ook voor bacteriën, huidvetten en vuil van huisdieren. Dit maakt het meubel hygiënisch en vlekkeloos schoon. Zelfs oude en hardnekkige vlekken verwijderen wij uit de bekleding van gebruikte meubels.
  • Hogere vraagprijzen: als een gebruikt meubelstuk schoon en fris wordt aangeboden zonder vuil en vlekken, dan stijgt het item in waarde. U kunt dus hogere vraagprijzen hanteren.
  • Geen vieze geurtjes: tijdens het reinigen van bankstellen, tapijten en andere meubels verwijderen wij oppervlakkige en hardnekkige vlekken uit de bekleding. Ook vieze luchtjes worden geabsorbeerd. Bijvoorbeeld van sigarettenrook of huisdieren.
  • Impregneren van meubels: optioneel kunt u de meubels in uw tweedehandswinkel ook laten impregneren. Dit draagt bij aan de levensduur en het onderhoud. Daarnaast zijn nieuwe vlekken op het meubilair eenvoudiger te verwijderen.
  • Speciale tarieven: als reinigingsbedrijf voor meubelen hanteren wij speciale tarieven voor kringloopwinkels en tweedehands meubelzaken. Wij reinigen meubels door heel Nederland op locatie. Neem gerust contact met ons op voor een maatwerk offerte.

Wat betekent dit voor uw kringloopwinkel?

Wanneer een tweedehands meubel of tapijt schoon en zonder vlekken wordt aangeboden, dan heeft dit als vanzelfsprekend ook invloed op de verkoop. De meubelen die gereinigd zijn door TNCLEAN kunt u voor een hogere prijs verkopen. Dat betekent meer omzet, maar uiteindelijk ook meer tevreden klanten en bekendheid voor uw tweedehandswinkel.

Als kringloopwinkel profiteert u ook van speciale tarieven. Dit betekent dat u de meubels en tapijten binnen uw winkel professioneel kunt laten reinigen voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u graag een op maat gemaakte offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Wilt u meer informatie over de reinigingsdiensten van TNCLEAN of wilt u meer weten over onze speciale tarieven? Wij voorzien u graag van een op maat gemaakte prijsopgave. Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor andere vragen met betrekking tot onze professionele reinigingsdiensten. Wij beantwoorden uw vragen en wensen graag.

TNCLEAN
Adres                             : Apolloweg 189
Postcode en plaats   : 8938 AT LEEUWARDEN

Www                              : tnclean.nl
@                                    : [email protected]

KLANTENSERVICE LIVE CHAT
Maandag t/m vrijdag   : 09:00 tot 16:00
Zaterdag en zondag   : gesloten

KLANTENSERVICE WHATSAPP
Maandag t/m vrijdag   : 09:00 tot 21:00
Zaterdag en zondag   : 09:00 tot 18.00