Trapbekleding laten reinigen door TNCLEAN

De trapbekleding aan huis laten reinigen? TNCLEAN is gespecialiseerd in het snel en effectief reinigen van alle soorten trappen met vloerbedekking of stoffen bekleding. Wij reinigen trapbekleding of trapmaantjes aan huis door heel Nederland op afspraak.

Waarom en hoe vaak moet je trapbekleding laten reinigen?

Vrijwel elke woning heeft één of zelfs meerdere trappen met stoffen bekleding of trapmaantjes. De trap wordt intensief gebruikt. Vaak wordt de trapbekleding meerdere keren per dag belopen. Zowel met als zonder schoeisel. Dit gebruik zorgt er op den duur voor dat de bekleding bevuild raakt. De stof wordt dof en verliest zijn oorspronkelijke uitstraling.

Ook kunnen er hardnekkige vlekken ontstaan. Bijvoorbeeld door meegelopen vuil van buiten naar binnen, stof, huisstofmijt of haren. Van jezelf, maar natuurlijk ook van jouw huisdieren. Dit zorgt er niet alleen voor dat de trapbekleding vies wordt, maar veroorzaakt op den duur ook vieze geurtjes. Een professionele trapbekleding reiniging van TNCLEAN is de oplossing.

Het regelmatig laten reinigen van de bekleding van jouw trap is belangrijk. Zo behoud je een hygiënisch schone leefomgeving én voorkom je dat het vuil door jouw huis wordt verspreidt. De vloerbedekking van de trap reinigen is nauwkeurig en secuur werk. Niet alleen zichtbaar vuil moet worden verwijderd, maar ook onzichtbaar vuil in de bekleding moet gereinigd. Zoals bijvoorbeeld huisstofmijt en bacteriën die zich aan de vezels van de stof hechten. 

Vloerbedekking van de trap aan huis laten schoonmaken

TNCLEAN is jouw specialist in het reinigen van alle soorten vloerbedekking, trapbekleding en trapmaantjes van stof. Daarom maken wij gebruiken van innovatieve technieken en 100% ecologische reinigingsproducten. Deze zijn veilig voor mens en dier. Zo gaat dat in zijn werk.

  • Verwijderen van los vuil en viezigheid op de trapbekleding
  • Behandelen van vlekken en kringen
  • Toepassen van innovatie reinigingstechnieken
  • Verwijderen van onzichtbaar vuil en bacteriën

tnclean trap reinigen

Het resultaat van een professionele trapreiniging

TNCLEAN maakt gebruik van hoogwaardige schoonmaak- en desinfectiemiddelen voor het reinigen van de trapbekleding of de vloerbedekking. Dat doen we in combinatie met een dieptereiniging. Zichtbaar en onzichtbaar vuil wordt verwijderd en geuren geëlimineerd.

  • Dieptereiniging met hoogwaardige en 100% ecologische producten
  • Verwijdert 99,9% van de bacteriën en schadelijke stoffen bij stoomreinigen
  • Ook hardnekkige vlekken worden verwijderd
  • De bekleding van de trap krijgt zijn oorspronkelijke kleur terug
  • De vloerbedekking ruikt schoon en fris


Na het laten reinigen van de trap kunnen we de bekleding of de trapmaantjes desgewenst ook impregneren. De vloerbedekking is dan minder vatbaar voor vuil en blijft langer mooi. Daarnaast zijn nieuwe vlekken in de trapbekleding makkelijker te reinigen en verwijderen.

Afspraak maken voor trap reinigen aan huis?

Wil je de bekleding van jouw trap aan huis laten reinigen door TNCLEAN? Gaat het om vloerbedekking of trapmaantjes van textiel? Wil je een schone en fris ruikende trap zonder vlekken of kringen in de bekleding? Plan dan vandaag nog een afspraak voor trapreiniging. Wij werken door heel Nederland. Wij voorzien je van een 100% tevredenheidsgarantie zonder bijkomende kosten tegen vaste én concurrerende tarieven.

Trap reinigen Friesland, Trap reinigen Drenthe, Trap reinigen Flevoland, Trap reinigen Gelderland, Trap reinigen Groningen, Trap reinigen Limburg, Trap reinigen Noord-Brabant, Trap reinigen Noord-Holland, Trap reinigen Overijssel, Trap reinigen Utrecht, Trap reinigen Zeeland, Trap reinigen Zuid-Holland