Stoelen en trap laten reinigen: hoe belangrijk is dat eigenlijk?

We zijn dagelijks bezig met het schoonhouden van onze woning. Zoals stofzuigen, afstoffen en dweilen. Maar hoe zit het eigenlijk met de stoelen en de trap? Hoewel we ze dagelijks gebruiken, blijft het reinigen daarvan nog weleens achterwege. Stoelen of trapbekleding kun je het beste laten reinigen door een professioneel bedrijf. Maar waarom is dat zo belangrijk?

Stoelen laten reinigen: waarom belangrijk en wat zijn de voordelen?

De stoelen in jouw woning worden intensief gebruikt. Zoals de eetkamerstoelen of de fauteuils in de woonkamer bijvoorbeeld. Het frame van deze meubels is vaak gemaakt van hout, aluminium of metaal. Dat geldt niet voor de zitting. Deze is vaak van stof of textiel.

Daardoor is stoelbekleding ook gevoelig voor vlekken. Je stoelen laten reinigen is belangrijk om kringen, vieze vlekken en nare luchtjes te kunnen voorkomen. Zoals eet- en rooklucht. Tijdens een dieptereiniging wordt de bekleding van de stoelen ook ontdaan van schadelijke bacteriën en virussen. Je stoelen laten reinigen doe je dus ook om hygiënische redenen.

Tip! Wil je nog langer plezier van de stoelen die je aan huis hebt laten reinigen? Dan kun je de stoelbekleding van eetkamerstoelen of fauteuils ook laten impregneren. Dat zorgt er niet alleen voor dat de bekleding beter vuilafstotend is, maar verlengt ook de levensduur. Daarnaast kun je de stof van de stoelen makkelijk zelf schoonmaken als er een nieuwe vlek ontstaat. Dat kun je na het impregneren ook doen met fabric cleaner voor stoelbekleding.

Waarom is stoelen laten reinigen belangrijk?
 * Voorkomt blijvende vlekken
 * Verwijdert schadelijke bacteriën voor 99,9% 
 * Elimineert kookluchten en rookluchten

Wat zijn de voordelen?
 * De bekleding is weer als nieuw
 * Een lange levensduur
 * Besparen op nieuwe stoelen

Stoelen laten reinigen kan aan huis gebeuren. Je hoeft jouw meubels dus niet te verplaatsen. TNCLEAN is gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten stoffen stoelbekleding aan huis. Onze dieptereiniging is 100% ecologisch. Wij maken gebruik van hoogwaardige reinigingsproducten. Je ontvangt ook een 100% tevredenheidsgarantie.

stoel laten reinigen tnclean

Trap laten reinigen: het belang van gereinigde trapbekleding

Ook de trap wordt meerdere keren per dag gebruikt door het hele gezin. We lopen naar boven met onze schoenen aan, of betreden de trap met onze blote voeten. In alle gevallen wordt de bekleding van de trap onderhevig aan slijtage, maar wordt deze ook blootgesteld aan viezigheid. Denk maar eens aan het straatvuil dat via onze schoenen in de bekleding van de trap terecht komt. Dat veroorzaakt niet alleen verkleuringen en vlekken, maar zorgt er ook voor dat schadelijke bacteriën zich via de trapbekleding verspreiden door de woning.

Een trap laten reinigen aan huis? TNCLEAN doet dit op locatie door heel Nederland. Daarvoor gebruiken wij innovatieve reinigingsproducten en -technieken. Onze dieptereiniging is effectief en doodt 99,9% van de schadelijke bacteriën. Ook hardnekkig vuil en onzichtbaar vuil, evenals onaangename geurtjes, worden verwijderd wanneer je jouw trap wilt laten reinigen op locatie. Andere voordelen van het aan huis laten reinigen van de trap:

  • Verwijdert zichtbaar en onzichtbaar vuil
  • Elimineert onaangename luchtjes
  • Maakt 99,9% van de bacteriën onschadelijk
  • 100% ecologische trapreiniging aan huis
  • Hygiënische leefomgeving
  • Bevordert de levensduur van de bekleding
trap laten reinigen tnclean

Trap laten reinigen en impregneren?

Je kunt jouw trap laten reinigen, maar na de professionele schoonmaak ook laten impregneren. Daardoor heb je niet alleen langer plezier van een hygiënisch schone trap, maar bescherm je ook de vezels van de bekleding waardoor deze veel langer meegaat. De trapbekleding laten reinigen en impregneren heeft ook als voordeel dat je nieuwe vlekken makkelijker zelf kunt verwijderen. Bijvoorbeeld met onze fabric cleaner voor trapbekleding. 

Stoelen of trapbekleding laten reinigen? Maak online een afspraak

Wil je jouw woning van een grondige schoonmaak voorzien? Laat dan ook de trapbekleding en de stoelbekleding aan huis reinigen door TNCLEAN. Wij zijn actief in heel Nederland. Stoelen laten reinigen aan huis kan eenvoudig door het maken van een afspraak online. Natuurlijk op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt. Ook als je jouw trap wilt laten reinigen kun je online een afspraak maken. Wij voorzien je graag van een maatwerk offerte.