Ozonbehandeling auto Friesland

Ongeacht hoeveel we om onze auto geven, we creëren altijd geuren die binnen kunnen blijven. Roken, het vervoeren van dieren of verschillende chemicaliën kunnen een onaangename geur achterlaten in de auto.

Het wegwerken van dergelijke geuren kan een echt probleem zijn. Een van de meest effectieve methoden is ozonbehandeling.

Het is een proces waarbij ongewenste geuren, bacteriën, schimmels en allergenen worden verwijderd, wat een veilige, effectieve en ecologische methode is. Zelfs een paar sessies kunnen zelfs de geur van sigaretten volledig verwijderen.

Ozonbehandeling en de effecten ervan:

  • Verwijdering van onaangename geuren – ozon verwijdert sigarettenrook, muffe en meeldauwgeuren, katten- en hondengeuren of zweet,
  • Sterilisatie – behandeling met ozon doodt virussen en bacteriën (zoals griep) en onaangename geuren die daardoor ontstaan,
  • Het doodt allergenen – ozon doodt ook alle soorten mijten, schimmels, schimmels en andere micro-organismen,
  • Desinfectie – ozon beschermt tegen ongedierte zoals kakkerlakken, mieren, motten, muggen en knaagdieren,
  • Begassing van airconditioning – ozondeeltjes in gasvorm bereiken de kleinste uitsparingen van de airconditioningverdamper en doden schimmels en micro-organismen,
  • Het desinfecteert ook het hele interieur van de auto – ozon dringt diep door in de structuur van gestoffeerde stoelen en oxideert de bacteriën, mijten en geuren die daar worden aangetroffen, die niet met andere methoden kunnen worden vernietigd.
stinkende auto interieur tnclean

Ozonbehandeling desinfecteert airconditioning

Op warme dagen in de auto kunnen we met airconditioning hoge temperaturen doorstaan. We realiseren ons echter vaak niet hoeveel microben erin zitten en hoe nadelig ze onze gezondheid beïnvloeden, wat leidt tot de ontwikkeling van veel gevaarlijke ziekten. Ozon bereikt alle delen van het airconditioningsysteem, het is een volledig veilige en effectieve manier om de airconditioning te desinfecteren.

Let op: voor optimaal resultaat wordt de ozonbehandeling aangeraden in combinatie met een interieur reiniging.