Nieuw bankstel kopen of jouw meubel professioneel laten reinigen?

Een nieuwe bankstel kopen is een flinke investering. Maar soms kom je er écht niet meer onderuit. Jouw meubel is in de loop van de jaren flink bevuilt geraakt. Door dat glas rode wijn dat je hebt gemorst, de tomatensaus van de pizza die je uit je hand liet vallen en de kringen die zijn achtergebleven toen de kat per ongeluk zijn behoefte deed op de bank.

Een duur nieuw meubel kopen vind je eigenlijk zonde van het geld. Want op de vlekken na is jouw favoriete bank nog in een perfecte staat. In dat geval kun je jouw meubel ook professioneel laten reinigen. Dat is niet alleen goedkoper dan een nieuwe bank, maar voorziet je ook nog eens van veel voordelen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Bankstel laten reinigen in plaats van een nieuwe hoekbank kopen: een voordelige én duurzame keuze

Steeds meer mensen laten hun bankstel reinigen door een professioneel reinigingsbedrijf. Niet zo verwonderlijk, want deze keuze voorziet je namelijk van ontzettend veel voordelen. In de eerste plaats hoef je géén dure nieuwe hoekbank of bankstel te kopen.

Dit zijn behoorlijke investeringen en kan je dus flink wat geld besparen. Door jouw bank te laten reinigen door een bedrijf, kun je dat geld dus gebruiken om andere leuke dingen te doen. Voor een klein bedrag krijg je een schone bank die er weer zo goed als nieuw uitziet. 

De voordelen van bankstel- of meubelreiniging op locatie

Als je twijfelt tussen het laten reinigen van jouw huidige meubel of het kopen van een nieuw bankstel, is het ook goed om de onderstaande voordelen eens goed in je op te nemen.

  • Voordeliger: een bankstel aan huis laten reinigen is goedkoper dan het kopen van een nieuw meubel. Een nieuwe bank kost al snel tussen de € 1.000 en € 5.000. Dat terwijl je voor een professionele meubelreiniging slechts een fractie betaalt.
  • Op locatie: heb je er ook zo’n hekel aan om de hele stad te moeten doorkruisen op zoek naar een nieuwe bank? Als je jouw bankstel laat reinigen kan dit ook op locatie. Bij je thuis, op kantoor of ergens anders. Daar hoef je de deur dus niet voor uit!
  • Geen levertijden: bankstellen of fauteuils zijn specifieke meubels die vaak niet uit voorraad leverbaar zijn. Dit betekent dat je rekening moet houden met langere levertijden. Deze kunnen variëren van 1 week tot 3 maanden. Thuis je bankstel laten reinigen kan wel snel én wanneer jou dat uitkomt. Een afspraak maken doe je online.
  • Garantie: als je een nieuw bankstel koopt krijg je garantie. Vaak alleen tegen schade die ontstaat door een slechte fabricage of montage. Schade die je zelf veroorzaakt valt dus niét onder deze garantie. Zoals bijvoorbeeld vlekken. Als je jouw bankstel laat reinigen door een bedrijf, ontvang je een tevredenheidsgarantie van 30 dagen.
  • Duurzaam: meubelreiniging op locatie is veel duurzamer dan de aanschaf van een nieuwe bank. Is jouw bankstel nog in goede staat maar is de bekleding vervuilt door vlekken en geurtjes? Dan is bankstelreiniging op locatie de meest duurzame keuze.

Bankstel op locatie laten reinigen door TNCLEAN

Wil je liever geen nieuwe bankstel kopen maar ben je overtuigd van de voordelen van meubel- en bankstelreiniging op locatie? TNCLEAN is gespecialiseerd in reinigen van alle soorten meubels met een stoffen bekleding. Dat doen wij snel, vakkundig en professioneel. 

Wij maken gebruik van de reinigingsproducten en innovatieve technieken. Daardoor kunnen we alle vlekken verwijderen. Zoals vlekken van wijn, etensresten en andere soorten vuil of onaangename geurtjes. Natuurlijk bieden we ook een tevredenheidsgarantie van 30 dagen.

Een afspraak maken voor meubelreiniging aan huis? Dat doe je eenvoudig via onze website. Natuurlijk op een dag en tijdstip dat jou uitkomt. TNCLEAN is actief binnen heel Nederland. Wij reinigen bankstellen, fauteuils en alle soorten stoelen op elke gewenste locatie.