Meubels stomen

In de hectiek van ons dagelijks leven worden onze meubels vaak blootgesteld aan allerlei elementen, van knoeipartijen tot dagelijkse slijtage. Regelmatig onderhoud is essentieel om de levensduur van onze geliefde meubelstukken te verlengen en ze er als nieuw uit te laten zien. Naast de gebruikelijke dieptereiniging en impregneren is er echter één krachtige methode die vaak over het hoofd wordt gezien: stoomreiniging.

De magie van stoomreiniging

Steeds meer mensen beseffen al de talloze voordelen van regelmatige meubelreiniging, maar het toevoegen van stoomreiniging aan dit proces kan werkelijk een revolutionaire stap zijn. Talrijke onderzoeken hebben aangetoond dat het gebruik van stoom op meubels een krachtig schild vormt tegen bacteriën en virussen. Bovendien draagt stoomreiniging bij aan het neutraliseren van onaangename geuren, waardoor het niet alleen de esthetiek, maar ook de hygiëne van meubels aanzienlijk verbetert.

Effectieve reductie van bacteriën en virussen

De wetenschap spreekt boekdelen: door het gebruik van warme stoom op uw meubilair worden bacteriën en virussen zoals influenza en het coronavirus tot wel 99,99% verminderd. Dit biedt niet alleen een hygiënische omgeving voor u en uw gezin, maar draagt ook bij aan een gezonder leefklimaat.

TNCLEAN: uw partner in meubelverzorging

Bij TNCLEAN begrijpen we de wens voor een allesomvattend pakket als het gaat om meubelverzorging. Naast onze hoogwaardige dieptereiniging voor stoelen, banken en matrassen, bieden wij de mogelijkheid om uw meubelstukken te onderwerpen aan een intensieve stoombehandeling. En het beste nieuws? Dit alles is beschikbaar voor slechts €25,00 extra! Met deze toegevoegde service zorgen we ervoor dat uw meubels niet alleen grondig gereinigd worden, maar ook een extra laag van hygiëne en frisheid krijgen. Kies voor het totaalpakket bij TNCLEAN en geef uw meubels de verzorging die ze verdienen.

Hoe werkt het?

Belangrijk om te weten is dat onze intensieve reiniging wordt uitgevoerd met behulp van een sproei-extractiemachine, wat als de meest veilige methode wordt beschouwd voor het reinigen van meubels. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om stoomreiniging toe te voegen aan onze diensten. Bij deze methode wordt met uiterste zorg en voorzichtigheid stoom vanaf een veilige afstand op het meubilair gespoten. Dit zorgt voor de finishing touch en draagt bij aan een grondige en totale reiniging van uw meubels.