Meubels laten reinigen of zelf vlekken verwijderen

Kies je voor een meubelreinigingsbedrijf of wil je zelf vlekken uit meubels verwijderen? Een professioneel bedrijf maakt gebruik van verschillende soorten meubelreinigingstechnieken. Zoals de sproei-extractiemethode bijvoorbeeld. Een effectieve techniek die ook nog eens veilig is voor de bekleding van je stoelen of bankstel. Waarom kiezen voor een betrouwbaar meubelreinigingsbedrijf en wat zijn de beste DIY meubelreinigingstips voor jouw meubels?

Meubelreinigingstechnieken van TNCLEAN

TNCLEAN  maakt voornamelijk gebruik van de sproei-extractiemethode voor het reinigen van meubels en bankstellen op locatie. Dit is een doeltreffende reinigingstechniek voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Zonder dat de bekleding daarbij beschadigd raakt. Tijdens deze meubelreiniging techniek maken wij gebruik van 100% biologische producten. Dat betekent dat de sproei-extractiemethode van TNCLEAN veilig is voor zowel mens als dier.

Vlekverwijdering voor meubels: 100% biologische producten

Vlekverwijdering voor meubels kan door middel van de sproei-extractiemethode van TNCLEAN, maar ons schoonmaakmiddel is ook te bestellen via onze webshop. Bijvoorbeeld als je zelf vlekken wilt verwijderen uit jouw bankstel, eetkamerstoelen, sofa of fauteuil. Kies bijvoorbeeld voor Leather & Fabric Cleaner of Fabric Protect voor het beschermen van stoffen bekleding. Wil je vlekverwijdering voor meubels liever overlaten aan een meubelreinigingsbedrijf dat bij jou aan huis komt? Maak dan een meubelreiniging afspraak.

Professionele meubelreiniging aan huis in heel Nederland

Professionele meubelreiniging laat je eenvoudig uitvoeren aan huis. TNCLEAN werkt door heel Nederland. Natuurlijk op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt. Meubelreiniging aan huis heeft veel voordelen. De bekleding van jouw bankstel, hoekbank of stoelen zien er weer als nieuw uit. Zonder dat je daarbij het risico loopt op onherstelbare schade. Dit kan veroorzaakt worden door het gebruik van chemische reinigingsproducten of het toepassen van verkeerde reinigingsmethoden. Wij zijn jouw specialist in meubelreiniging aan huis. 

Meubels laten reinigen door tnclean of zelf vlekken verwijderen

DIY meubelreiniging tips: hoe vlekken uit meubels te verwijderen?

Wil je jouw bank of meubels liever zelf reinigen? Maak dan gebruik van onze DIY meubelreiniging tips. Daarmee kun je vlekken op een veilige manier verwijderen. Hoe vlekken uit meubels te verwijderen? Houd in elk geval deze tips in je gedachten. 

  • Gebruik géén chemische reinigingsproducten. De agressieve ingrediënten in het schoonmaakmiddel kunnen de bekleding van je meubels onherstelbaar beschadigen. De meubel reinigingsproducten van TNCLEAN zijn 100% ecologisch en biologisch.
  • Heb je vlekken gemaakt op je meubels? Gebruik dan geen harde borstels en probeer niet te wrijven. Het vuil kan zich daardoor dieper in de structuur van de bekleding nestelen. Gebruik een schone, zachte en absorberende doek om te deppen.


Let op! Houd er rekening mee dat TNCLEAN niet verantwoordelijk is voor de eventuele gevolgen daarvan. Wil je liever geen risico lopen en vlekverwijdering voor meubels overlaten aan een professioneel meubelreinigingsbedrijf? Wij voorzien je van een 100% tevredenheidsgarantie. Daarnaast hanteren we ook een 100% verzekering bij schade.

En een meubelstomer? Is dat een goed idee?

De bekleding van je bankstel, sofa of stoelen stomen met een meubelstomer kan effectief zijn. Toch is voorzichtigheid geboden. Stoommachines die je kunt huren voor meubelreiniging, werken met ontzettend hoge temperaturen. Dit kan de stof van een meubel flink beschadigen. Het stomen van meubels kan doeltreffend zijn, maar dit kun je beter overlaten aan een professioneel reinigingsbedrijf. Beter is het nog om gebruik te maken van de effectieve meubelreiniging van TNCLEAN door middel van de sproei-extractiemethode. 

Duurzame meubelreinigingsproducten voor jouw meubels

Als je zelf vlekken uit je meubels wilt verwijderen of de stof tussen de periodieke professionele meubelreinigingen wilt beschermen, kies je voor de duurzame en 100% biologische meubelreinigingsproducten van TNCLEAN. Deze bestel je eenvoudig in onze webshop. Zoals de Fabric Protect of de Leather & Fabric Cleaner van ons huismerk.

Als professioneel meubelreinigingsbedrijf maken we tijdens onze meubelreiniging aan huis uitsluitend gebruik van veilige producten die ook nog eens bijzonder doeltreffend zijn.

Stoffen meubelreinigingsmiddelen

Stoffen meubelreinigingsmiddelen zijn specifiek geschikt voor textiel bekleding van stoelen, bankstellen en ander meubilair. TNCLEAN Leather & Fabric Cleaner heeft unieke eigenschappen. In de eerste plaats is dit stoffen meubelreinigingsmiddel plant-based en dus 100% biologisch afbreekbaar. Daarentegen is het wel effectief tegen hardnekkig vuil.

Zoals vet, oude en hardnekkige vlekken, olievlekken en nicotineaanslag. Daarnaast is de Leather & Fabric Cleaner van TNCLEAN zuinig en eenvoudig in gebruik. Het product is veilig voor mens en dier en beschadigt het leer of de stoffen bekleding van jouw meubels niet.  

Beste meubelreinigingsbedrijven voor meubelreiniging aan huis

TNCLEAN behoort tot de beste meubelreinigingsbedrijven in Nederland en daar zijn we trots op. We hebben meer dan 600+ reviews van tevreden klanten op verschillende platforms. Zoals Google, Facebook en Trustpilot. Zoals je kunt zien hebben we daar een super score. Dat is niet voor niets. Deze hoge score van klanttevredenheid betekent dat onze service uitmuntend is. Als meubelreinigingsbedrijf op locatie streven we altijd naar perfectie.

Bankreinigingservice op locatie: maak nu een afspraak online

Wil je ook graag gebruik maken van de bankreinigingservice van TNCLEAN? Of heb je andere stoffen bekleding die je graag op locatie professioneel wilt laten reinigen? Maak dan vandaag nog een afspraak online. Wij voorzien je graag van een vrijblijvende offerte.