Matrassen aan huis laten reinigen in heel Nederland

Matrassen laat je aan huis reinigen door TNCLEAN. Wij zijn actief binnen heel Nederland. Een schoon matras is belangrijk. Dit zorgt voor een hygiënische slaapomgeving en bevordert een gezonde nachtrust. Matrassen regelmatig laten reinigen is dan ook belangrijk. Een professionele reiniging draagt ook bij aan de levensduur van matrassen en toppers.

TNCLEAN is gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten matrassen en toppers. Daarvoor maken wij gebruiken van effectieve en innovatieve sproei-zuig technieken. Voor het reinigen van matrassen en toppers maken wij uitsluitend gebruik van 100% ecologische reinigingsmiddelen. Deze zijn veilig voor jouw gezondheid, het milieu en de leefomgeving.

Matras en topper laten reinigen of impregneren op locatie

Het reinigen van 1 of 2-persoons matrassen en baby- of kindermatrassen doen wij op locatie. Bijvoorbeeld als er sprake is van vuil, stof of hardnekkige vlekken en kringen. Ook huisstofmijt wordt effectief verwijderd. Dat geldt ook voor 99,9% van alle schadelijke bacteriën. Naast reinigen zijn wij ook gespecialiseerd in het impregneren van alle soorten matrassen en toppers. De vezels en de stof van het matras blijven daardoor beschermt tegen vuil. Daarnaast is de bekleding van het matras eenvoudiger schoon te houden.

  • 100% ecologische reinigingsproducten
  • Veilige dieptereiniging voor matrassen en toppers
  • Reiniging aan huis in heel Nederland
  • Ook impregneren behoort tot de mogelijkheden
  • Snelle en professionele werkwijze
  • Maak eenvoudig een afspraak online

matras boxpsring topper reinigen tnclean

Waarom is matrassen laten reinigen belangrijk?

Slapen op een hygiënisch schoon matras is belangrijk. Dat geldt zeker in het geval van astma, eczeem en/of allergieën. Juist dan is het van belang dat een matras regelmatig professioneel wordt gereinigd. Door middel van een dieptereiniging worden alle aanwezige schadelijke bacteriën, stoffen en huisstofmijt uit het matras of de topper verwijderd.

Daarnaast draagt een regelmatige reiniging bij aan het onderhoud en de levensduur van het matras. Gele plekken in het matras door urine of zweet zijn namelijk moeilijk te verwijderen. Zeker wanneer ze al geruime tijd aanwezig zijn. Het matras wordt wel schoon, maar in veel gevallen is er sprake van verkleuringen of kringen. Laat je matras dus altijd tijdig reinigen.

Wil je jouw matras ook na een professionele reiniging van TNCLEAN goed onderhouden en schoonmaken? Dat kan met onze ecologische reinigingsproducten. Je bestelt ze eenvoudig in onze webshop. 

Matrassen en boxsprings laten reinigen aan huis?

TNCLEAN is niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van matrassen en babymatrassen. Op afspraak reinigen wij ook alle soorten toppers en hoofdborden van boxspring bedden.

  • 1 en 2 persoons matrassen
  • Toppers
  • Hoofdborden van boxspring bedden
  • Baby en kindermatrassen

Baby- of kindermatras reiniging aan huis

Het matras uit het kinder- of babybedje wordt intensief gebruikt. Daardoor raken deze matrassen ook sneller vervuild. Wil je het kindermatras hygiënisch schoon houden? Dan kun je deze aan huis laten reinigen door TNCLEAN. Door middel van een dieptereiniging worden lastige en hardnekkige vlekken uit het babymatras en de matrashoes verwijderd. Natuurlijk maken we daarvoor alleen gebruik van 100% ecologische en milieuvriendelijke producten.

Afspraak maken voor matrasreiniging aan huis?

Wil jij ook slapen op een schoon matras en in een hygiënische omgeving? Maak dan vandaag nog een afspraak bij TNCLEAN. Bijvoorbeeld voor het aan huis laten reinigen van 1 en 2 persoons matrassen, maar ook voor kindermatrassen, toppers en boxsprings. Een afspraak plannen doe je eenvoudig online via onze website. Natuurlijk op een dag en een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Daar kun je ook de tarieven voor matrasreiniging inzien.