Matras reinigen

Voor een gezonde nachtrust dienen matrassen met enige regelmaat te worden gereinigd. TNCLEAN is gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten matrassen. Door middel van een innovatieve en effectieve sproei-zuig techniek kunnen wij elk matras reinigen – van vocht tot vlekken, aan het oppervlak of diep in het matras

Matras laten reinigen

Slapen op een schoon en hygiënisch matras, slaapt niet alleen lekker, maar is ook goed voor uw gezondheid. Zeker in het geval van astma, eczeem en/of allergieën doet u er goed aan uw matras regelmatig te laten reinigen. Door middel van dieptereiniging zorgen wij ervoor dat alle aanwezige bacteriën, stoffen en huisstofmijt uit uw matras worden verwijderd.

Baby matras schoonmaken

Het matras uit het kinder- of babybedje wordt intensief gebruikt. En ook ‘ongelukjes’ komen regelmatig voor. Door middel van een dieptereiniging worden lastige en hardnekkige vlekken uit het babymatras en de matrashoes verwijderd. We gebruiken hiervoor uiteraard alleen milieuvriendelijke producten.

Binnen enkele uren is uw matras weer schoon

Bent u geïnteresseerd dan kunnen wij u voorzien van een vrijblijvende offerte. Wilt u meer informatie dan staan wij u graag te woord.