15% korting op jaarlijks meubel onderhoud en reiniging

Je meubels laten onderhouden en reinigen? Dat kan bij TNCLEAN ook jaarlijks mét een aantrekkelijke korting. Je ontvangt maar liefst 15% korting als je jouw meubels of fauteuils elk jaar door ons laat reinigen en impregneren. Deze korting geldt ook voor het professioneel laten reinigen van andere stoffen bekleding. Bijvoorbeeld van stoelen of bankstellen.

Waarom meubels jaarlijks laten reinigen door TNCLEAN?

Omdat regelmatig onderhoud van stoffen bekleding bijdraagt aan de levensduur van jouw favoriete meubelstuk. De bekleding van jouw bankstel of stoel blijft daarnaast schoner én hygiënischer. Daarnaast krijgt vuil geen kans om uit te groeien tot hardnekkige vlekken. Stoffen bekleding jaarlijks laten onderhouden, reinigen of impregneren is ook een stuk duurzamer. Je hoeft minder snel na te denken over de aanschaf van nieuwe meubels.

Meubels en bekleding laten onderhouden op jaarbasis

TNCLEAN is gespecialiseerd in het onderhouden en reinigen van alle soorten stoffen bekleding. Bijvoorbeeld van bankstellen, stoelen en andere meubels met bekleding van stof.

Daarnaast bieden we in overleg ook jaarlijks onderhoud aan voor auto-, boot- en caravan interieurs. Ook dit onderhoud kan plaatsvinden op locatie. TNCLEAN biedt onder andere:


Wil je ook het interieur van jouw auto, boot of caravan jaarlijks laten onderhouden mét korting? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een maatwerk offerte voor je.

Hoe gaat jaarlijks meubelonderhoud in zijn werk?

Als je jouw meubels jaarlijks wilt laten onderhouden door TNCLEAN, dan zit je niet vast aan een contract of een abonnement. Je ontvangt jouw 15% korting op het reinigen en impregneren van jouw bankstel of meubel vanaf het 2e jaarlijkse onderhoud. Je blijft de korting ontvangen zolang je jouw favoriete meubels of interieurs elk jaar laat reinigen.

De jaarlijkse onderhoudsbeurt bestaat uit een dieptereiniging én het impregneren van de stof. De bekleding van de stoelen, de trap of jouw hoekbank blijft beschermt. Dat wil zeggen dat vuil makkelijker te verwijderen is en minder snel uitgroeien tot een vlek. Ook de vezels van de stof blijft in goede conditie. Net zoals jouw favoriete meubel.

Het jaarlijks onderhouden, reinigen en impregneren van bankstellen en andere bekleding doen we aan huis of op een door jou gewenste locatie. Een afspraak maken voor een eerste reiniging tegen het reguliere tarief doe je online via onze website. De dag bepaal je zelf.

Wil je elk jaar het interieur van jouw boot, caravan, camper of auto laten onderhouden door TNCLEAN? Ook dat kan. Wij informeren je graag over de beschikbare mogelijkheden.