Interieurreiniging van auto, boot, camper of caravan

TNCLEAN is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van auto-, boot-, camper- of caravan interieur. Dat doen wij op locatie door heel Nederland. Door middel van een intense dieptereiniging wordt al het vuil effectief uit de bekleding gehaald. Dat geldt ook voor vieze geurtjes en schadelijke bacteriën. Het interieur van uw auto, boot, camper of caravan is weer fris en hygiënisch schoon. Ook het impregneren van interieurbekleding is mogelijk bij ons.

Auto interieur laten reinigen op locatie in Nederland

Auto’s worden intensief gebruikt. Het interieur en de bekleding kan daardoor vuil worden, maar ook vieze geurtjes veroorzaken. Natuurlijk hecht je waarde aan een schone auto, maar ook aan een fris en hygiënisch interieur. TNCLEAN reinigt het interieur van jouw auto aan huis of op een locatie naar keuze. Onze dienstverlening is beschikbaar in heel Nederland.

Interieur van de auto professioneel laten reinigen

TNCLEAN reinigt het interieur van alle soorten auto’s. Dat doen wij met professionele reinigingsapparatuur en reinigingsproducten op 100% ecologische basis. Onze producten zijn veilig voor mens en dier en niet schadelijk voor het milieu. Voor het professioneel reinigen van auto interieur bekleding op locatie hanteren wij de volgende werkwijze:

 • Inspectie: de inspectie bestaat uit het controleren van de mate van bevuiling van het auto interieur. Op deze manier bepalen we de meest effectieve reinigingstechniek.
 • Voorbehandeling: de interieurbekleding van de auto wordt voorbehandeld. Zo kunnen zelfs hardnekkige vlekken en vuil worden behandeld en verwijdert.
 • Dieptereiniging: zodra het reinigingsmiddel zijn werk heeft gedaan wordt er gestart met de dieptereiniging. Vuil water wordt opgevangen in onze reinigingsmachines.
 • Impregneren*: na de auto interieurreiniging brengen wij een impregneerlaag aan op de bekleding van de auto. Deze beschermt tegen vlekken en overmatige bevuiling. Het auto interieur is na het impregneren eenvoudig te onderhouden.
 • Drogen: de bekleding van het interieur moet 24 uur drogen. Daarna profiteer je van een hygiënisch schone autobekleding zonder vlekken, vuil, stof of vieze geurtjes.


*Impregneren is optioneel maar ten zeerste aan te raden voor een langdurig resultaat.

Een dieptereiniging van het auto interieur is ook mogelijk als je jouw auto wilt verkopen. Dat geldt natuurlijk ook voor lease auto’s van bedrijven. Het auto interieur laten reinigen op locatie in heel Nederland laat je over aan de professionals van TNCLEAN. Wij beschikken over een ervaren en enthousiast team en werken met de beste reinigingsapparatuur.

auto interieur reinigen tnclean

Auto laten polijsten of een ozonbehandeling in Leeuwarden of Friesland

Wil je het interieur van jouw auto niet alleen laten reinigen maar wil je jouw auto ook laten polijsten? TNCLEAN is gespecialiseerd in het polijsten van auto’s. Dat kan in onze eigen professionele werkplaats in Leeuwarden of Friesland. Ook voor een ozonbehandeling staat ons team voor je klaar. Bijvoorbeeld als je last hebt van vies ruikende autobekleding. 

Waarom de lak van de auto laten polijsten?

Er zijn veel redenen waarom je de lak van een auto kunt laten polijsten. Bijvoorbeeld als de lak dof is geworden, of als er zichtbare kale plekken of swirls in de lak te zien zijn. Ook zonlicht kan de lak van jouw auto laten verkleuren of vervagen. Wil je de autolak laten polijsten in de omgeving van Leeuwarden of Friesland? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor auto polijsten door TNCLEAN. Wij voorzien je van een maatwerk prijsopgave.

Waarom een ozonbehandeling voor de auto?

Blijft het interieur van jouw auto vies ruiken? Misschien door toedoen van sigarettenrook of huisdieren? Dan kan een dieptereiniging van jouw auto interieur uitkomst bieden. Als dit niet voldoende effectief is, kun je ook nadenken over een ozonbehandeling. TNCLEAN is gespecialiseerd in het uitvoeren van ozonbehandeling voor auto interieurs in Leeuwarden. Nare geurtjes in de bekleding worden verwijdert en effectief geneutraliseerd.

Een vies ruikende autobekleding kan worden veroorzaakt door chemicaliën, huisdieren, rook of bacteriën en schimmels. Zelfs virussen en micro organismen worden met een ozonbehandeling voor de auto gedood. Ook de airconditioning wordt gedesinfecteerd. Een ozonbehandeling voor de auto in Leeuwarden is 100% veilig. Wilt u uw auto interieur laten ontdoen van nare luchtjes en ziekmakende schimmels en bacteriën? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of maak direct een afspraak via onze website.

Boot interieur laten reinigen op locatie in Nederland

Een boot is een kostbaar bezit. Een schoon en fris ruikend interieur draagt bij aan de uitstraling, maar natuurlijk ook aan het onderhoud van de boot. TNCLEAN is jouw expert in het reinigen van alle soorten boot interieurs en bekleding. Natuurlijk komen wij daarvoor op locatie. Het laten reinigen van boot interieur is daarnaast beschikbaar in heel Nederland.

Waarom de interieurbekleding van een boot laten reinigen?

Het onderhoud en de reiniging van boot interieur is belangrijk. Zo ben je zeker van een hygiënisch schone en frisse verblijfsomgeving. Een professionele dieptereiniging van het bootinterieur, zorgt ervoor dat deze er weer als nieuw uit komt te zien. Met een grondige reiniging door TNCLEAN kunnen stof, vuil en vlekken niet in de bekleding trekken. Daardoor behoudt het interieur zijn mooie uitstraling én voorkomen je nare geuren en luchten. TNCLEAN verzorgt de volledige dieptereiniging van het boot interieur op locatie.

 • Vaste stoelen
 • Vaste banken van stof of leer
 • Matrassen
 • Kussens
 • Tapijt

Bootinterieur laten impregneren

Wij maken gebruik van professionele en 100% ecologische reinigingsmiddelen. Daardoor kunnen we zelfs de meest hardnekkige vlekken behandelen en verwijderen. Naast dieptereinigingen bieden wij ook impregneer behandelingen voor bootinterieur aan.

 • Minder gevoelig voor beschadigingen
 • Minder gevoelig voor verkleuringen
 • De interieurbekleding van de boot is makkelijker te reinigen
 • Vuilafstotend en vlekwerend
 • Waterafstotend oppervlak
 • Verlengt de levensduur van het bootinterieur


Wil je het interieur van je boot professioneel laten reinigen op locatie in Nederland? Vraag dan een offerte aan bij TNCLEAN. Wij voorzien je graag van een maatwerk offerte.

boot interieur reingen tnclean

Caravan of camper interieur laten reinigen

Het zelf reinigen van het caravan of camper interieur is niet eenvoudig. Vaak is het zelf schoonmaken van de bekleding ook niet effectief. Vlekken blijven daardoor zichtbaar en ook vieze geurtjes worden gemaskeerd in plaats van geneutraliseerd. Zichtbaar en onzichtbaar vuil zijn nou eenmaal niet eenvoudig te verwijderen met een stofzuiger of een sopje. Daarnaast kan het gebruik van agressieve of foutieve middelen de bekleding beschadigen.

Natuurlijk wil je wél kunnen genieten van een schoon caravan of camper interieur. Zeker als je vaak reist of op vakantie gaat. Juist dan wordt de bekleding intensief gebruikt. Er wordt dan vaak wekenlang met meerdere mensen geleefd binnen een beperkte ruimte. TNCLEAN is gespecialiseerd in het vakkundig reinigen van alle soorten caravan en camper bekleding.

Vlekken van stof, vet, etensresten en ander vuil worden effectief en grondig verwijdert. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde reinigingsapparatuur en reinigingsproducten op 100% ecologische basis. Dat is veilig voor mens en dier, maar zorgt tegelijkertijd ook voor een schoon, fris en hygiënisch camper of caravan interieur. TNCLEAN komt op locatie.

 • Dieptereiniging methode
 • Aanbrengen van reiniging- en desinfectie vloeistof onder hoge druk
 • Verwijdert zowel oppervlakkig als diep vuil
 • Camper en caravan interieur zoals tapijt, stoelen, matrassen en kussens
 • *Impregneren van de camper of caravan interieur bekleding.


* Impregneren van de bekleding is optioneel maar wel ten zeerste aan te raden.

Interieurbekleding van campers of caravans laten impregneren

Het je het interieur van jouw camper of caravan op locatie in Nederland laten reinigen door TNCLEAN? Dan kun je er ook voor kiezen om de bekleding te laten impregneren. Dit houdt in dat er een extra beschermlaag wordt aangebracht. De impregneerlaag beschermt de interieur bekleding tegen vet, vuil en vocht. Het impregneermiddel zorgt ervoor dat dit vuil niet door kan dringen tot diep in de vezels van het camper of caravan meubilair.

Heb je gemorst? Dan haal je de vlek eenvoudig weg met een schone en vochtige doek. Het vuil krijg geen kans om door te dringen in de stoffen bekleding of een vlek te veroorzaken. 

Wil je jouw camper of caravan interieur professioneel laten reinigen of impregneren aan huis of op locatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij TNCLEAN. Wij voorzien je graag van een op maat gemaakte offerte. Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag.  

caravan interieur reinigen tnclean