Hoe reinig ik zelf mijn bank?


Als u in de winkel staat met de vraag ‘Hoe reinig ik zelf mijn bank?’ dan zijn er diverse producten te koop die beloven uw bank te reinigen. Maar een lederen of stoffen bank reinigen is niet een kwestie van een spray erop spuiten en uw bank is weer schoon. U gebruikt uw bank dag in, dag uit en dat jarenlang.

Wat moet u vooral niet doen?

In al die jaren hoopt er zich behoorlijk wat viezigheid op in uw bank. Dit is niet gek, heel normaal zelfs. Maar “wast” u uw kleren na maandenlang iedere dag dragen ook alleen met een spray? Nee, natuurlijk niet! Die gaan na een aantal keer dragen de wasmachine in.

Producenten van deze bovengenoemde producten willen ons graag geloven dat het werkt, om een bank, waar u jarenlang op hebt gezeten, te reinigen door middel van een simpele spray.

Het gebruik van de verkeerde middelen voor uw bank geeft niet het gewenste resultaat. Al deze middelen voegen wel schoonmaakmiddelen en chemische stoffen toe aan uw bank, maar halen geen vuil uit uw bank. 

Het is dus niet verstandig om zelf met allerhande middelen aan de slag te gaan. Deze middelen doen veel beloftes, maar het resultaat behalen ze niet. Het kan zelfs zo zijn dat de bank er slechter uit komt te zien, dan voor het gebruik van deze middelen.

Ons advies voor de vraag 'Hoe reinig ik zelf mijn bank?​'

Als uw bankstel er aan toe is om een grondige reiniging te ondergaan, is het enige advies wat wij u kunnen geven om dit professioneel te laten doen door ons. Wij komen bij u thuis langs om uw bank grondig te reinigen en te impregneren. Na de speciale dieptereiniging is al het vuil en viezigheid uit uw bank gereinigd en is uw bank weer schoon en hygiënisch fris. 

tnclean voordelen bank reinigen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Om uw bank professioneel te laten reinigen en te voorzien van een dieptereiniging kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij laten onze reviews graag voor ons spreken. Bekijk onze reviews eens.