Stoffen stoelen laten reinigen aan huis

Stoffen stoelen laten reinigen aan huis? TNCLEAN is dé specialist in fauteuil en stoelreiniging op locatie. Wij maken gebruik van moderne reinigingstechnieken. Natuurlijk afgestemd op uw wensen. Wij reinigen alle soorten stoelen met een stoffen bekleding. Zoals fauteuils, eetkamerstoelen of andere zitmeubelen van textiel. Stoffen stoelen kunt u snel en vakkundig aan huis laten reinigen. Uiteraard tegen de meest concurrerende tarieven.

Stoel laten reinigen door een professioneel reinigingsbedrijf

Het regelmatig laten reinigen en schoonmaken van stoffen stoelen is belangrijk. In de eerste plaats om hardnekkig vuil doeltreffend te kunnen verwijderen. Zoals bijvoorbeeld vlekken van etensresten, rode wijn of koffie. Naast het verwijderen van zichtbaar vuil is er nog een belangrijke reden waarom een stoel reinigen belangrijk is. Ook onzichtbaar vuil hoopt zich op in de bekleding van uw fauteuils. Zoals huisstofmijt, stof en andere schadelijke bacteriën.

Fauteuil aan huis laten schoonmaken door TNCLEAN

  • Verwijdert onzichtbaar vuil zoals huisstofmijt en schadelijke bacteriën
  • Verwijdert zichtbaar vuil zoals hardnekkige vlekken door drank en etensresten
  • Verwijdert nare geurtjes uit de bekleding van uw stoelen en fauteuils
  • Brengt de stof van uw stoelen weer in een stralend schone staat
  • Hygiënisch schone en frisse leefomgeving
  • Impregneren voor een langdurige bescherming is mogelijk


Fauteuils schoonmaken doen wij op locatie. Dat betekent dat wij een professionele dieptereiniging van uw meubels uitvoeren aan huis. U hoeft dus geen zorg te dragen voor transport of vervoer.  Een stoel reinigen is altijd maatwerk. Er wordt rekening gehouden met het soort stoel of fauteuil en de ruimte waarin deze zich bevindt. Hier stemmen wij de reinigingsmethode op af. Wij voorzien u altijd van een 30 dagen tevredenheidsgarantie.

Waarom uw stoffen stoelen laten reinigen door TNCLEAN?

TNCLEAN is gespecialiseerd in de dieptereiniging van stoelen met een stoffen bekleding. Daarvoor gebruiken wij professionele en 100% ecologische reinigingsproducten. Een dieptereiniging dringt door tot in de vezels van de stof. 99.9% van al het zichtbare en onzichtbare vuil wordt verwijderd. Ook nare geurtjes worden geneutraliseerd. Bijvoorbeeld afkomstig van sigarettenrook, huisdieren of kookluchten. Andere voordelen zijn:

  • 30 dagen tevredenheidsgarantie
  • Stoelen reinigen aan huis in heel Nederland
  • Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen
  • Op maat gemaakte dienstverlening

fauteuil reinigen tnclean

Fauteuils laten schoonmaken en impregneren

Wilt u uw stoelen laten reinigen en impregneren? Ook dat is mogelijk. Het aanbrengen van een vuilwerende en beschermende coating is ook als losse dienst bij ons af te nemen. Ook het impregneren van stoffen meubels doen wij aan huis. De impregneerlaag zorgt ervoor dat de vezels van de bekleding beschermt blijven. Uw fauteuils zijn minder vatbaar voor vuil.

Uw zitmeubelen behouden hun frisse uitstraling. Daarnaast is een geïmpregneerde stoffen stoelbekleding makkelijker schoon te houden. Heeft u andere meubels van stof die u graag aan huis wilt laten reinigen? Ook dan staat het team van TNCLEAN voor u klaar.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het reinigen van bankstellen, matrassen, toppers, tapijten, vloerbedekking en trapbekleding. Ook voor het reinigen van uw boot, camper, caravan of auto interieur staan wij voor u klaar. Wij voorzien u graag van een maatwerk offerte.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor stoffen stoelen reinigen aan huis

Het werkgebied van TNCLEAN verspreidt zich over heel Nederland. Voor een professionele dieptereiniging van uw zitmeubelen komen wij op afspraak bij u thuis. Een offerte aanvragen doe u snel en eenvoudig via onze website. Natuurlijk voorzien we u zo snel als mogelijk van een all-in prijsopgave. Dit zijn onze tarieven voor fauteuil- en stoelreiniging aan huis.

Wij laten onze reviews graag voor ons spreken. Bekijk onze reviews eens: Trustpilot, Facebook Google