Caravan of camper reinigen

Het reinigen van het interieur van een camper of caravan is misschien niet de leukste maar ook niet de makkelijkste klus. Echter is dit wel van belang om zo lang mogelijk te kunnen genieten van mooi meubilair. Niet al het vuil en alle vlekken zijn te reinigen met een stofzuiger en een sopje. Gelukkig is TNCLEAN er om u hierbij te helpen! Stof, vet en vuil, vlekken van eten en drinken? Hier weten wij wel raad mee. Met de nieuwste reinigingsapparatuur en de beste schoonmaakmiddelen kunnen wij er voor zorgen dat het interieur van uw camper of caravan er weer als nieuw uitziet. Zo kunt u weer op reis met uw diep gereinigde camper of caravan.

TNCLEAN werkt deskundig en effectief

Het spreekt voor zich dat het interieur te leiden heeft onder het intensieve gebruik. Er wordt vaak wekenlang met meerdere mensen geleefd op een beperkte ruimte. Wij zorgen ervoor dat met de dieptereinigingsmethode die wij toepassen al het vuil zal verdwijnen. Dit wordt gedaan door reinigings- en desinfectievloeistof onder hoge druk in en op het meubilair te spuiten. Dit kan onder andere uw tapijt zijn, stoelen, matrassen en kussens. Zowel het oppervlakkige als diepe vuil zal door onze reiniging loslaten en direct worden opgezogen. Er wordt een minimum aan vloeistof gebruikt bij deze reiniging.

screen xs

Het interieur impregneren

Na de intensieve reiniging zullen uw meubels worden geïmpregneerd. Dit houdt in dat er een extra beschermlaag tegen vet, vuil en vocht aan de reiniging wordt toegevoegd. De speciale impregneermiddelen zorgen ervoor dat stof, vuil, vet en vocht niet direct in de vezels van uw caravanmeubilair dringt. Desalniettemin dient er een vochtige doek gebruikt te worden in geval van morsen van eten en drinken. Alleen heeft u hier nu langer de tijd voor omdat het vuil minder snel in het meubilair trekt.

Binnen enkele uren heeft u uw brandschone camper of caravan terug

Wat natuurlijk heel fijn is, is dat u uw camper of caravan niet dagenlang kwijt bent. Wij zullen er namelijk voor zorgen dat uw camper of caravan binnen enkele uren is gereinigd. Dit kan gewoon bij u op de oprit of in de garage. Hoe fijn is dat?

Bent u geïnteresseerd dan kunnen wij u voorzien van een vrijblijvende offerte. Wilt u meer informatie dan staan wij u graag te woord.