Boot interieur reinigen

Bent u in het bezit van een boot en wilt u dat deze er (weer) fris en schoon uit komt te zien? Bij TNCLEAN bent u aan het juiste adres voor dieptereiniging van het interieur van uw boot.

Het onderhoud en de reiniging van uw boot is van belang om er jarenlang van te kunnen genieten. Een professionele reiniging van het interieur van uw boot zorgt ervoor dat deze er weer als nieuw uit komt te zien. Met een grondige reiniging door TNCLEAN voorkomt u dat stof, vuil en vlekken in de bekleding trekt of dat er nare geuren in de boot blijven hangen.

TNCLEAN verzorgt de volledige dieptereiniging van het interieur van uw boot. Denk bijvoorbeeld aan de vaste stoelen en banken – van stof of van leer – maar ook de matrassen, kussens en het tapijt. We hanteren professionele schoonmaakmiddelen waarmee we zelfs de meest hardnekkige vlekken kunnen behandelen.

boot interieur reinigen

Boot interieur impregneren

Het impregneren van stoffen meubels heeft verschillende voordelen:

  • Minder gevoelig voor beschadigingen, verkleuringen en aantasting
  • Zorgt ervoor dat uw meubels makkelijk te reinigen zijn
  • Vuilafstotend, vlekwerend & waterafstotend oppervlak
  • Verlengt de levensduur van uw meubels

Binnen enkele uren heeft u uw brandschone boot terug

Wat natuurlijk heel fijn is, is dat u uw boot niet dagenlang kwijt bent. Wij zullen er namelijk voor zorgen dat uw boot binnen enkele uren is gereinigd.

Bent u geïnteresseerd dan kunnen wij u voorzien van een vrijblijvende offerte. Wilt u meer informatie dan staan wij u graag te woord.