Bank reiniger huren is dat wel of geen goed idee?

Een bank reiniger huren als je zelf een bankstel wilt schoonmaken? Veel mensen denken dat dit de oplossing is voor hun bevuilde zitmeubel. Een reinigingsapparaat huren kost veel geld. Om nog maar niet te spreken over de reinigingsproducten die u moet aanschaffen.

Maar, een bank reiniger huren heeft nog meer nadelen. Vaak laat het resultaat te wensen over. Terwijl u veel geld investeert in de huur én de producten, vertoont de stof van uw bankstel nog steeds vlekken. Sterker nog, er kan nog meer schade ontstaan aan de stof.

Waarom een bank reiniger huren niet geschikt is voor bevuilde bankstellen

De stof van uw bankstel heeft door de jaren heen flink wat te verduren. Zoals vlekken van etensresten, dranken en vieze geurtjes. Deze vervuiling tast de uitstraling van de bank aan. De bekleding ziet er vies en dof uit. Een bank reiniger huren lijkt de enige oplossing.

Bijvoorbeeld in combinatie met het gebruik van commerciële meubelreinigers. Deze spray’s zijn in de meeste gevallen niet effectief tegen hardnekkig vuil. Zoals huidvet, rode wijnvlekken of huisstofmijt. Onzichtbaar vuil dat voor een ongezonde leefomgeving zorgt.

U kunt u bank niet zelf reinigen met een gehuurde reiniger en een spray. De bevuiling van een bank is immers al jarenlang aanwezig. De bevuiling is diep doorgedrongen in de vezels van de bekleding. Dit heeft als resultaat dat de bank ook na de reiniging nog vlekken heeft.

Zelf een stoffen bank reinigen met chemische producten kan uw bankstel beschadigen

De reinigingsmiddelen die u nodig heeft als u een bank reiniger wilt huren bevatten chemische stoffen. Deze agressieve middelen kunnen uw bankstel blijvend beschadigen. U blijft achter met onherstelbare schade terwijl de bevuiling en de vlekken nog aanwezig zijn.

Voor het zelf reinigen van een bank tnclean
Voor het zelf reinigen van een bank
Na het zelf reinigen van een bank tnclean
Na het zelf reinigen van een bank

Professioneel alternatief voor het huren van een bank reiniger

Wilt u geen bank reiniger huren voor het zelf schoonmaken van uw bankstel? Schakel dan de hulp in van een professioneel meubelreinigingsbedrijf. TNCLEAN biedt veilige bankstel reiniging aan huis in heel Nederland. Wij werken met 100% ecologische producten.

TNCLEAN is gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten stoffen bankstellen. Door middel van een dieptereiniging worden zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijdert. Nare geuren worden geneutraliseerd. Zelf een bank reiniger huren of een bank reinigen met een stoomreiniger is niet meer nodig. Zo voorkomt u hoge kosten én nare beschadigingen.

Meubels aan huis laten reinigen kan tegen concurrerende kosten. De tarieven van TNCLEAN zijn altijd concurrerend en inclusief. U heeft nooit met bijkomende kosten te maken. Als u geen bank reiniger wilt huren maar een afspraak wilt maken voor bankstel reiniging aan huis, kunt u tevens gebruik maken van onze 30 dagen tevredenheidsgarantie.