Bank reinigen honden- en kattenurine

Hoe schoon we ook denken dat onze huisdieren zijn, dieren laten onmiskenbaar onaangename herinneringen achter als passagiers in voertuigen. Huisdieren brengen vuil, vuil en in sommige gevallen zelfs ontlasting in de tapijt of bank. Als ze niet goed worden schoongemaakt, blijven dierengeuren hangen vanwege de achtergebleven fysieke verontreinigingen.

Die aanhoudende geur

Over het algemeen zijn aanhoudende huisdiergeuren het resultaat van haren van huisdieren of ander biologisch materiaal, zoals uitwerpselen, urine, braaksel, kattenspray, enz., die worden achtergelaten of ingebed in tapijten en banken.

Vooral urine laat een zure vlek achter die een zure geur afgeeft. Als je al geprobeerd heeft om deze oppervlakken schoon te maken en de geur blijft, dan heeft hij of zij de bank niet goed schoongemaakt of is de stof onbereikbaar in het tapijt van bijvoorbeeld gesijpeld.

Tapijt urine huisdieren verwijderen

Wat er meestal gebeurt, is de lange verblijfsduur van de verontreiniging die doordringt in de achterkant van het materiaal. Het is meestal niet het oppervlaktemateriaal dat moeilijk schoon te maken is. Dus daar krijgen we de restgeur. En dat kan nog verergeren door hitte.

Om ervoor te zorgen dat geuren nooit terugkeren, gebruikt u schoonmaakproducten met oppervlakteactieve stoffen die geuren bij de bron aanpakken, niet alleen om ze te maskeren, maar om de oorzaak van een geur aan te pakken en deze voor eens en voor altijd volledig te verwijderen.

Ons eerste doel is om de situatie te beoordelen en de exacte locatie van de vlek te vinden. Zodra de vlek is gelokaliseerd, is onze volgende stap om het incident na te bootsen met een specifiek wasmiddel en het even te laten bezinken.

Er wordt dan druk uitgeoefend op de bevlekte plek, aangezien dergelijke vlekken groter zijn aan de basis van het tapijt dan de oppervlakte-invoerpunten en we moeten er zeker van zijn dat de reinigingsoplossing correct wordt aangebracht om de volledige omvang van het vuil te bedekken.

hond op tapijt tnclean

Hondenurine verwijderen

Benieuwd hoe wij grondig honden- en kattenurine verwijderen? Om dergelijke geuren en vlekken veroorzaakt door urine van huisdieren te helpen verwijderen, gebruiken we een exclusief product en hulpmiddel dat speciaal is ontworpen om geuren en vervelende vlekken van urine van huisdieren te verwijderen of te verminderen.

Met dit proces, we verzadigen het getroffen gebied met onze exclusieve reinigingsmiddel die loopt gedurende tapijt of bank en dan dringt diep door het bereiken van de volledige geur bron.