Bankstel aan huis laten reinigen in Assen?

Wil jij jouw bankstel of meubels graag professioneel laten reinigen aan huis in Assen? Dan staat het team van TNCLEAN voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van alle soorten stoffen bekleding. Van fauteuils en banken, maar natuurlijk ook van sofa’s, eetkamerstoelen en alle andere meubels binnen jouw interieur. Wij reinigen jouw bankstel aan huis in Assen. Een afspraak maken? Dat kan natuurlijk eenvoudig online.

Meubelreiniger huren: waarom is dat géén goed idee?

Als je jouw meubels of bank wilt laten reinigen in Assen, dan heb je er vast ook over nagedacht om een meubelreiniger te huren. Dit is in géén geval een goede oplossing. Meubelreinigers die je kunt huren zijn niet afgestemd op de soort bevuiling van jouw bankstel. Ook houden deze reinigingsapparaten geen rekening met de soort bekleding.

Een meubelreiniger huren kan in dat geval flink in de kosten lopen. Denk maar eens aan de blijvende beschadigingen aan jouw meubels. Door het apparaat zelf, een onjuist gebruik of het toepassen van chemische reinigingsproducten. De schade is vaak niet te herstellen. 

  • Onherstelbare schade aan de meubels
  • Gebruik van chemische reinigingsproducten
  • Gebrek aan ervaring en schade door een onjuist gebruik van het apparaat

Meubel reiniging op locatie omgeving Assen

Een meubel reiniging in Assen laat je uitvoeren op locatie of aan huis in Assen. TNCLEAN zorgt ervoor dat jouw bankstel of meubel weer het stralende middelpunt wordt. Bijvoorbeeld omdat de bekleding bevuilt is geraakt door etensresten, rode wijn of ander vuil. Zoals stof, haren van huisdieren of zand. Een meubel- of bankstelreiniging in Assen elimineert en neutraliseert ook nare luchtjes. Van kookluchten, sigarettenrook of dieren. Door je bankstel of meubels te laten reinigen door TNCLEAN in Assen, bespaar je natuurlijk ook geld. Je hoeft geen meubelreiniger te huren of een nieuw meubel te kopen.

Welke vlekken kan ik uit meubilair laten verwijderen?

Als je kiest voor een professionele bank reiniging van TNCLEAN in Assen, dan kun je vrijwel alle vlekken uit de stoffen bekleding van meubels laten verwijderen. Zoals wijnvlekken of hardnekkige vlekken van etensresten. Ook koffievlekken en andere bevuiling door een intensief kun je laten reinigen. TNCLEAN reinigt jouw bankstel aan huis in de omgeving van Assen. Onze reinigingstechniek stemmen we af op de mate van bevuiling, maar ook op de bekleding van jouw bank of meubels. Dat geeft een hygiënisch schoon resultaat.

  • 100% ecologische reinigingsproducten
  • Verwijdert 99,9% van de schadelijke bacteriën en huisstofmijt
  • Professionele werkwijze
  • Geavanceerde reinigingsapparatuur


Wij maken gebruik van 100% ecologische reinigingsproducten voor meubelreiniging in Assen. Deze producten zijn effectief en doeltreffend, maar wel vriendelijk voor het milieu en veilig voor mens en dier. Daarnaast biedt TNCLEAN een 100% tevredenheidsgarantie op het reinigen van alle soorten stoffen meubels aan huis.

Afspraak maken voor bank- of meubel reiniging in Assen

Wil je jouw bankstel of meubels aan huis laten reinigen in de omgeving van Assen? Bij TNCLEAN maak je heel eenvoudig een afspraak. Dat kan via onze website. Je bepaalt natuurlijk zelf een geschikte dag en tijdstip. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.


Als meubelreinigingsbedrijf in Assen werken we met vaste tarieven. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over bijkomende kosten achteraf. Wil je niet alleen jouw bankstel of meubels laten reinigen maar ook jouw vloerbekleding, trapbekleding of tapijt? Ook dan maak je aan huis gebruik van de professionele reinigingsdiensten van TNCLEAN in Assen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het impregneren van alle soorten bekleding en meubilair.

Bank of meubilair laten impregneren in Assen

Bij TNCLEAN in Assen kun je jouw meubels of bankstel ook voordelig laten impregneren. Dat geldt overigens ook voor andere soorten bekleding. Zoals trapmatten en trapbekleding, matrassen, toppers, tapijten en vloerkleden. Impregneren draagt bij aan het onderhoud van de bekleding. Er wordt een beschermend impregneermiddel aangebracht.

De impregneerlaag zorgt ervoor dat de vezels van de stof minder gevoelig zijn voor de opname van vuil. Jouw bankstel of ander stoffen meubilair blijft dus langer schoon, maar is als vanzelfsprekend ook makkelijker zelf te reinigen. Daarnaast is de stof ook waterafstotend na het aanbrengen van impregneermiddel. Er ontstaan geen vlekken door vloeistof of water.

Wil je jouw meubels aan huis laten impregneren in Assen? Dat kan bij TNCLEAN ook voordelig in combinatie met bank reiniging. Impregneren kun je ook apart van reiniging laten doen. Bijvoorbeeld als je jouw nieuw of schone bankstel in goede conditie wilt houden. Een afspraak maken voor meubels impregneren in Assen doe je heel eenvoudig online.

Meubelreiniging en jaarlijks onderhoud met 15% korting bij TNCLEAN in Assen

TNCLEAN is niet alleen gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van meubels in Assen. Ook voor onderhoud staan we voor je klaar. Met een professioneel meubelonderhoud gaat jouw geliefde bankstel, hoekbank of sofa nog langer mee.

Ook het onderhoud van meubels doen wij aan huis in Assen. Als je dit elk jaar wilt laten doen, dan kun je bij ons profiteren van 15% korting. Maak vandaag nog een afspraak voor meubelreiniging, impregneren of meubelonderhoud in de omgeving van Assen.

Heb je vragen, wil je vrijblijvend een offerte aanvragen
of direct een afspraak maken? Stuur ons een bericht.

We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!

Liever whatsappen of bellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.